luni, 16 iunie 2014

Life without limbs!

Astazi vom vorbi despre ce este un  motivational speaker?

Motivational speaker sau vorbitor motivational este un vorbitor care face discursuri cu scopul de a inspira si de a motiva publicul.

In dorinta de a va arata concret ce inseamna acest lucru ,va voi prezenta un personaj pe care eu l-am descoperit acum ceva timp si care pot spune ca a avut un mare impact asupra mea .Numele lui este Nick Vujicic.

 Nicholas James Vujicic  este predicator și vorbitor motivațional – născut cu Tetra-amelia, o afecțiune rară caracterizată prin absența tuturor celor patru membre. I-a fost greu ca și copil dar în cele din urmă și-a acceptat handicapul și a început propria organizație non-profit Life without limbs (Viață fără membre) – la vârsta de șaptesprezece ani. El este cunoscut ca vorbitor motivațional oferind prelegeri în toată lumea despre traiul cu dizabilități, speranță și găsirea sensului în viață.
                                                                           

În discursurile sale motivaţionale, Vujicic povesteşte despre felul în care curajul l-a ajutat să treacă peste dizabilitatea sa şi peste toate răutăţile pe care le-a îndurat în copilărie, din cauza bolii de care suferă. La vârsta de zece ani, din cauza luptei continue pe care o ducea cu dizabilitatea sa, din punct de vedere fizic şi emoţional, acesta a încercat să se sinucidă prin înec în propria baie. Din acel moment, însă, şi-a jurat că nu va mai renunţa niciodată la luptă. 



La vârsta de 17 ani, acesta şi-a lansat propria organizaţie non-profit - „Viaţa fără membre”. După ce a absolvit cu laude universitatea, Vujicic a început un tur motivaţional, concentrându-se pe problemele adolescenţilor cu dizabilităţi ca a sa şi pe modul în care forţa Divină îi ajută pe aceştia să treacă prin viaţă. Până în acest moment, a vizitat peste 40 de ţări de pe cinci continente. 

Nick Vujicic îşi va lansa prima carte, „Stand Strong: You Can Overcome Bullying” ( „Fii puternic. Poţi trece peste răutăţi”), pe data de 15 aprilie. 

Nick Vujicic este dovada vie ca se poate ! Acest om te face sa realizezi ca problemele tale de zi cu zi ,sunt inexistente .A sarit peste  toate obstacolele si cum spune si el ,nu conteaza de cate ori incerci ,conteaza rezultatul.


La final va voi prezenta un material care prezinta viata acestuia :

Ceea ce trebuie sa intelegem este ca trebuie sa fortam usi inchise pentru un pumn de vise!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu